Átadtuk a megújult Hősök tere orvosi rendelőt

A Fejlődő Kertváros Program keretében a rendelőben az alábbi korszerűsítési munkálatokat végeztük el: informatikai, elektromos, fűtési hálózat felújítása, tűzjelző rendszer kiépítése, lámpatestek, radiátorok, beltéri ajtók cseréje, belső elvezetésű csapadékcsatorna cseréje, festés, burkolatcsere, álmennyezet kialakítása, új várótermi padok kihelyezése, vizesblokkok felújítása, vízhálózat-csatornahálózat cseréje, mosdók cseréje, orvosi csaptelepek felszerelése, meglévő, nagyobb fogorvosi rendelő ketté választása két kisebb helyiséggé.

Ismét elnyertük a Kerékpárosbarát Település címet

Idén is Kerékpárosbarát Település címmel ismerték el Önkormányzatunk kerékpáros infrastruktúra fejlesztésre irányuló intézkedéseit. A címért járó oklevelet és táblát, Szász József alpolgármester vette át január 24-én az Innovációs és Technológiai Minisztériumban.

Teljessé vált a Reformátorok tere

A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte. Így az október 11-ére kitűzött átadóünnepségen a sok érdeklődőt nem csak a miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő játék is a helyszínre csalogatta. 
 

Árpádföldi Borostyán Bölcsőde udvara is megszépült a nyáron

Tudják mi a legnépszerűbb játék a gyerekek körében a felújított Borostyán Bölcsi udvarán? Az október 10-ei átadó ünnepségen megtudtuk, hogy a matató tábla.

Elkészült az Árpádföldi Borostyán Bölcsőde udvarának a felújítása. A 330 m2 műfüvesítés mellett hat új játékkal, belső kerítéssel és három homokozóval bővült az intézmény udvara. A beruházás értéke 21 millió forint.

 

Következő események

2020. január 31. péntek

Történelmi- Gasztró-Kul-Túrák a Kertvárosban! Első alkalommal 2020. január 31-én 17:30-tól a Veres Péter út 157. szám alatt.