Elektromos hulladékgyűjtési akció

 

 

 

A ROLFIM Szövetkezet és Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat elektromos és elektronikai hulladék berendezés (e-hulladék) gyűjtést szervez, amely során ingyen leadható az e-hulladék. Az e-hulladék különleges gyűjtést és kezelést igényel - azaz nem gyűjthető a háztartási vegyes hulladékkal. Az e-hulladékgyűjtés ideje: 2018. június 30. (szombat) 08:00-11:00-ig Az e-hulladékgyűjtés telepített gyűjtőhelyei: 1. Jókai Mór úti lakótelepen az ABC előtti parkolóban 2. Centenáriumi lakótelepen a Margit utca - Futórózsa utca kereszteződésben 3. Árpádföldön a Dezsőfia utca - Timur utca sarkán 4. Sashalmi piacon az ABC mellett

Gyűjtés során leadható elektronikai berendezések a teljesség igénye nélkül „minden ami valaha árammal, elemmel akkumulátorral működött” kivétel a képcsöves berendezések (TV, MONITOR)!

TV-t és monitort szigorúan tilos kitenni!!!!!

A ROLFIM Szövetkezet egész évben térítésmentesen átveszi telephelyén (2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep ÁTI-Sziget Ipari Park) a használt, illetve hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezéseket H-P-ig 8-13 óra között. Elektronikai hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan érdeklődni szintén a 06-1269-0234-es telefonszámon lehet!