Ugrás a tartalomra

Felhívás javaslattételre Budapest Főváros XVI. kerületéért cím adományozásához

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzata a kerület gyarapodását, továbbfejlődését, értékeinek megőrzését és annak tiszteletben tartását csak az együttmunkálkodó polgárokkal tudja és kívánja megvalósítani.

Az Önkormányzat nagyra becsüli a kerület fejlődésének elősegítésében, szellemi gyarapításában kifejtett kiemelkedő tevékenységet.

Felkérem a kerületi polgárokat, civil szervezeteket és intézményeket, hogy tegyenek javaslatot – a jelölt életútjának leírásával és rövid indokolással ellátva - a 2022. március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozandó kitüntetésre, címre.

Budapest Főváros XVI. kerületéért kitüntetés kulturális, művészeti, közművelődési, pedagógiai, sport, közbiztonsági, karitatív, egészségügyi, környezetvédelmi, településfejlesztési vagy más közérdekű tevékenység terén kitűnt és jelentős eredményeket elért személy vagy közösség tevékenységének vagy életművének elismerésére adományozható.

Az indítványok beadása: kizárólag a megadott űrlapon, zárt borítékban szükséges eljuttatni 2022. január 21-ig a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájára (1163 Budapest, Havashalom u. 43.) a Köznevelési, Kulturális, Sport, Ifjúság- és Gyermekvédelmi Bizottságnak címezve.

Az űrlap letölthető a https://www.bp16.hu/hirek/palyazati-felhivasok fül alatt, valamint személyesen a Polgármesteri Hivatalból kérhető.

A felhívással kapcsolatban további információ kérhető a 401-1510 telefonszámon, a pordan.monika@bp16.hu e-mail címen vagy személyesen a Humán Irodán, a 227. sz. szobában.

A borítékon kérem feltüntetni a

„Budapest Főváros XVI. kerületéért” szöveget.

Kovács Péter
polgármester

Csatolmány Méret
KeruleteertAdatlap_vegleges_1.docx (93.41 KB) 93.41 KB
KeruleteertFelhivas_2022_1.pdf (56.6 KB) 56.6 KB
Hír kategória
Közzétéve
2021. 12. 01. - 15:06
Utoljára szerkesztve
2021. 12. 01. - 15:18