Ugrás a tartalomra

Kovács Péter polgármester összefoglalója a február 19. és 25. közötti eseményekről

Polgármester úr szokásos heti beszámolója a február 19. és február 25. közötti időszakról.

- Jelenleg a legfontosabb, hogy kerületünknek is van testvértelepülése Kárpátalján. A kialakult helyzetre tekintettel haladéktalanul felvettem a telefonos kapcsolatot Zápszony polgármesterével, és felajánlottam polgármester úrnak feltétel nélküli segítségünket és támogatásunkat.

- A hetet a pedagógus kitüntetések átadásával kezdtük. Az Év Pedagógusa Majzik László, az Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja (iskola) Pápai Krisztina, az Év Óvodapedagógusa Nagy Viktória Ilona, az Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja (óvoda) pedig Csender Enikő lett. Szívből gratulálok mindenkinek!

- Elkészült egy újabb utca! A Budapesti Útépítési Programnak és Szatmáry Kristóf miniszteri biztosnak köszönhetően, az ilyen eseményekről szinte heti rendszerességgel tudunk beszámolni.

- Bejártuk az átadás előtt álló Szent-Györgyi Albert Általános Iskolát. A legutolsó simítások zajlanak, minden a terv szerint halad!

- A kommunizmus áldozataira emlékeztünk a Tóth Ilonka Emlékházban.

- 90. születésnapja alkalmából köszöntöttem a nagyon jó egészségnek örvendő, egészen fiatalos Erzsi nénit. Isten éltesse és tartsa meg nagyon sokáig!

- A Varjú Vilmos Olimpiai Baráti Kör tartott teltházas összejövetelt, ahol a birkózó Lőrincz testvérek, Viktor és Tamás voltak vendégeink.