Ugrás a tartalomra

Kovács Péter polgármester összefoglalója az április végi eseményekről

Polgármester úr szokásos heti beszámolója az elmúlt időszak eseményeiről

✅ A legfontosabb a Föld napja alkalmából tartott eseménysorozatunk volt, ahol számos rendezvény várta kerületünkben az érdeklődőket. A programok során a Torma Zsófia sétányon egy nagyon különleges fa is elültetésre került, a főkertész úr által szervezett tematikus napot pedig szemétszedési akció zárta.

✅ A Cinkoráért Közhasznú Egyesülettel Dernovics Mihályra, az egyesület néhai elnökére emlékeztünk egy festészeti kiállítással, majd immár elmaradhatatlan programként faültetésre is sor került.

✅ A rendőrség napja alkalmából a kiváló munkát végző XVI. kerületi rendőröket díjazta önkormányzatunk, köszönjük nekik, hogy Kertváros a főváros legbiztonságosabb kerülete.

✅ Három nagyobb útfelújítás is zajlik kerületünkben. A legkorábban a Rózsa utca felújítása kezdődött, a munkálatok a tervezett rendben zajlanak. A Magtár utca felújítása szakaszosan, az ütemezésnek megfelelően folyik, a Sarjú utcai HÉV-átjáró pedig várhatóan holnap délutánra ismét megnyílik a forgalom előtt.

✅ A Benő utcai ingatlannál a födémmel kapcsolatban jelenleg a szakértők véleményére várunk, de összességében nagyon jól haladunk.

✅ Ne feledjék, vasárnap Majális! Ha tehetik, látogassanak ki a programokra, mi nagyon készülünk!