Ugrás a tartalomra

Kovács Péter polgármester összefoglalója az április 25. és május 1. közötti eseményekről

Polgármester úr szokásos heti beszámolója az április 25. és május 1. közötti eseményekről

✅ Fantasztikus hangulatban, kiváló programokkal, már-már igazi nyári időjárással ünnepeltük május 1-jét az Erzsébet-ligetben! Régóta vártunk erre az alkalomra!

✅ Képviselő-testületi ülést tartottunk a héten, a képviselők főként személyi kérdésekben döntöttek és beszámolókat hallgattak meg.

✅ Két intézményünkben is gazdasági vezetőt választott az önkormányzat, a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatnál és a GAMESZ-nál is.

✅ Véleményeztünk két iskolaigazgatói pályázatot, az Arany János Általános Iskola, illetve a Herman Ottó Általános Iskola vezetői posztjára. A javaslatokat megtettük, dönteni azonban a miniszter fog.

✅ Meghallgattunk és elfogadtunk számos beszámolót, például az önkormányzat tavalyi évi gazdálkodásáról szóló beszámolót is. Ahogyan megszokhatták a XVI. kerületben, az önkormányzat gazdálkodása stabil!

✅ Középiskolások számára rendezett toborzó rendezvényre látogattam a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázisára, ahol mindenféle gépjárművet megnézhettek, sőt a lézeres lövészetet is kipróbálhatták a fiatalok.

✅ A Varjú Vilmos Baráti Kör a magyar sporttörténelem egyetlen hétszeres olimpikonját, Mohamed Aidát látta vendégül. Értékes beszélgetésnek lehettünk hallgatói!