Ugrás a tartalomra

Választási hirdetmény

Tisztelt CINKOTAI Választópolgárok!

Megváltoztak a szavazóhelyiségek címei:
A 2016. október 2. napjára kitűzött országos népszavazással kapcsolatban felhívom a figyelmüket, hogy Cinkotán a szavazás helye az eddig megszokottól eltér!
Az 58., 59. és 60. szavazókörök új címe: GEORGINA U. 23.  (Általános Iskola), azaz míg korábban a „kisiskolában” kerültek kialakításra a szavazóhelyiségek, addig most az iskola főépületében tudják a szavazatukat leadni!

A szavazóhelyiségek akadálymentességében is változás történt:
Felhívom a figyelmüket továbbá arra is, hogy az említett három szavazóhelyiség közül csak az 58. számú akadálymentes! Ezért azok a fogyatékossággal élő választópolgárok, akik lakcímük alapján (a nem akadálymentes) 59. és 60. szavazókörbe tartoznak, kérhetik a Helyi Választási Irodától, hogy tegyék át őket az akadálymentes (ez esetben az 58. számú) szavazókör névjegyzékébe és ezáltal személyesen adhatják le szavazatukat a szavazókörben.
Erre irányuló igényükkel kérem, keressék fel a Választási Irodát 2016. szeptember 30. 16 óráig személyesen a Polgármesteri Hivatalban (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fsz. 8. szoba) vagy telefonon a 4011-473 számon, ahol munkatársaim készséggel állnak a rendelkezésükre.

Ancsin László sk.
a Helyi Választási Iroda vezetője