Ugrás a tartalomra

Anna néni köszöntése 95. születésnapja alkalmából

Bizony, semmit sem változott az elmúlt öt évben Anna néni, akivel egy igen jó évjáratú almalével koccintottunk ma 95. születésnapja alkalmából.

Vidámsága, kedvessége a régi, és ahogyan elmesélte, kedvenc napi időtöltése a dédunokák szórakoztatása. Legutóbbi találkozásunk óta két dédunokával is bővült a család, sőt már a harmadik baba is úton van. Anna néni nagyon szeretné, hogy egy kislány is érkezzen a fiúk mellé, de természetesen a leghőbb vágya, hogy az új jövevény is egészséges legyen.

Nagyon szeret olvasni, tévét, sorozatokat is szokott nézni, sokáig a Barátok közt volt a kedvence. Mindennek nagyon tud örülni, a napsütésnek, a tavasz illatának, a virágba boruló fáknak. Ha esik, akkor pedig annak, hogy ez igazán hasznos a földeknek. Irigylésre méltó életszemlélet!

Mindig felhívja a családtagok figyelmét az óvatos közlekedésre, és vidáman osztották meg velem, hogy még a rózsametszést illetően is szakszerű tanácsokkal látja el a többieket.

Természetesen megbeszéltük a hosszú élet titkát is, ami szerinte nem más, mint a szeretet, a munka és a Jóistenbe vetett hit.

Itt is kívánok nagyon boldog születésnapot, családja, szerettei körében eltöltött, békés, hosszú éveket! Isten éltesse!