Ugrás a tartalomra

2021. május 03-tól megváltozik a betegfogadási rend a szakrendelőben

2020. március elején kezdődött a XVI. kerületi szakrendelő bővítése, felújítása. 2021. április 30-ra elkészült az első ütem, azaz a Csenge utcai szárny bővítése. Május 03-tól kezdődik a második ütem, a  főépület felújítása. A főépületben végzendő munkálatok miatt szükségessé vált a teljes épület kiürítése, így az egészségügyi ellátást a megszokottól eltérően a lakosok kizárólag az új szárnyban vehetik igénybe. A szakrendelések egy része már a végleges helyére költözött, míg több rendelés átmenetileg ideiglenes helyen található. 

A rendeléseket négy bejáraton közelíthetik meg.:

1. bejárat: Labor, Szemészet

2. bejárat: Sebészet, Röntgen

3. bejárat:

I. emelet: Ortopédia, Diabetológia, Endokrinológia, Belgyógyászat, Kardiológia, Ultrahang, Fül-orr-gége, Nőgyógyászat, Onkológia, Urológia, Gasztroenterológia

II. emelet: Egynapos Sebészet, Irodák

4. bejárat ( Csenge utca felől ) : Csontsűrűségmérés, Dietetika, EMG, Fizikoterápia, Gyógytorna, Reumatológia

A felnőtt fogászat a felújítás idejére az Rádió utcai rendelő emeletére költözött, itt vehetik igénybe a lakosok a fogászati ellátást. (Dr. Ádler Edit, Dr. Csengeri Anikó, Dr. Herjeczki Ágnes, Dr. Keczéry László, Dr. Kiss Bertalan, Dr. Nagy Katalin, Dr. Pesti Zsuzsanna, Dr. Tóth Ágnes ).

A betegirányítás az új szárny előtt egy telepített konténerben található, itt jelentkezhetnek be a szakrendelésekre és kérhetnek időpontot. Akinek időpontja van, azok a 3. bejáratnál elhelyezett sorszámosztó automatából is húzhatnak sorszámot, így nem kell a betegirányítás előtt sorban állni. Mivel a labor váróterme szűkös, így a tumultus elkerülése érdekében kívánatos, hogy a betegek csak néhány perccel érkezzenek időpontjuk előtt!

A szakrendelő előtti parkoló továbbra is felvonulási terület. Parkolni a környező utcákban mindenhol ingyen lehet.

A felújítás várhatóan 2021. év végéig tart. A munkálatok ellenére a betegellátás zavartalanul működik.

 Kérjük türelmüket és megértésüket!

XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

https://www.szakrendelo16.hu/

 

Csatolmány Méret
sztk_terkep_2.pdf (624.45 KB) 624.45 KB