Ugrás a tartalomra

E-ügyintézés

Tisztelt Kertvárosi Ügyfelek!

Értesítjük Önöket, hogy az önkormányzati ügyintézés megkönnyítése és egyszerűsítése érdekében honlapunkon is elindult az E-ügyintézés. Így a jövőben már bárhol és bármikor, hivatali időn kívül is tudnak ügyet intézni, személyes jelenlét nélkül, az ügyfélkapus vagy e-személyi igazolványos azonosítás után kérelmeket, bevallásokat, továbbá egyéb más nyomtatványokat benyújthatnak be Önkormányzatunkhoz, tájékoztatást kérhetnek folyamatban lévő ügyeikkel kapcsolatban.

Az elektronikus önkormányzati ügyintézést portálunkon a Polgármesteri Hivatal / Ügyintézés / Alkategóriák / E-ügyintézés fül alatt találhatják meg.

e-Papír szolgáltatás használata

Mikor használjon ePapír szolgáltatást? Abban az esetben, ha az e-ügyintézés oldalon nem található olyan űrlap, ami megfelelő lenne az ügy indításához Egy egyszerű levelet szeretne hitelesítve beküldeni az adott önkormányzathoz/hivatalhoz...
Tovább

Adatkezelési tájékoztatás

Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat és Budapest XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatala által végzett adatkezelési tevékenységekről az európai parlament és a tanács (EU) 2016/679 rendelete (gdpr rendelet) alapján.
Tovább

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés, autóvásárlás, vállalkozásindítás, mind-mind fontos és örömteli, ugyanakkor kétségtelenül hivatalos ügyintézéssel is járó események. Januártól már minden...
Tovább