Ugrás a tartalomra

Átadták a Kormányhivatal Baross Gábor utcai felújított, kibővített épületét

Egészen fantasztikus ütemben, szinte napra pontosan egy év alatt bővítették ki és varázsolták újjá a kerületi Kormányhivatal Baross Gábor utcai épületét, ami immár komfortos és modern környezetben fogadja a kertvárosi lakosokat.

A Miniszterelnökség nagyon fontos célkitűzése, hogy magas színvonalú területi közigazgatási feladatellátást tudjanak biztosítani az országban, ehhez pedig erős vármegyei kormányhivatalokra, erős járási hivatalokra, jól felkészült, szakmailag megfelelő színvonalon teljesítő kollégákra és XXI. századi infrastruktúrára van szükség – fogalmazott az átadón dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Dr. Sára Botond főispán úr kiemelte, hogy mindenhol, ahol ügyfélfogadás történik, az az állam arca! De bátran mondhatjuk, hogy az állam, de a kerület és az önkormányzat arca is. Ezért különösen nagy lépés ez a mostani felújítás, hiszen mindannyiunk célja az, hogy az ügyfelek a lehető leggyorsabban és a legjobb körülmények között tudják ügyeiket intézni! Ennek érdekében - a tervek szerint - Budapest Főváros Kormányhivatala a kormányzati ciklus végéig valamennyi bérleményét felszámolja, illetve úgy koncentrálják a feladatok elvégzését, hogy minden a lehető legkevesebb kiadással járjon és a legcélravezetőbben történjen.

Fontos hangsúlyozni Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő közbenjárását és munkáját, óriási dolog, hogy végre egy helyre tudott költözni a járási hivatalhoz tartozó valamennyi közszolgáltatás!

A felújítás a Miniszterelnökség támogatásával, összesen 516 millió forintból valósult meg, és ahogyan a bejárás során megláthattuk, az irodák és egyéb helyiségek modernek, kényelmesek, komfortosak, az épület pedig valóban csodaszép lett, sőt az intézmény új hőszivattyút, hőszigetelést és 91 darab új nyílászárót is kapott.

Horváthné dr. Kovács Angelika hivatalvezető asszonynak és kollégáinak eredményes munkát kívánunk, a lakosoknak, ügyfeleknek pedig gyors és sikeres ügyintézést!