Ugrás a tartalomra

Átadtuk a Hermina Bringapark vadonatúj pumpapályáját

A BMXSuli elemekkel dacoló bemutatójával színesített, szombati ünnepélyes átadót követően hivatalosan is a nagyközönségé a Hermina Bringapark vadonatúj pumpapályája!

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által kiírt „Országos Bringapark Program” keretében megépült, aszfaltborítású pálya nem csupán kerékpárral, de görkorcsolyával, gördeszkával ès rollerrel is használható, legmagasabb pontja 250 cm, nyomvonala 220-230 méter, sőt az ország első olyan pályája, aminek a rézsüjét gyepszőnyeg borítja. 

Ezúton is köszönjük Palotai Gábornak, a MAKETUSZ sportszakmai felelősének, hogy a végeláthatatlannak tűnő eső ellenére megtisztelte rendezvényünket. Szakmai partnerségüknek köszönhetően, a bringaparkok országszerte történő kialakításával egyértelműen bővül a kerékpáros szabadidős és sportinfrastruktúra kínálata, ami nagyban hozzájárul a fiatalok és a gyerekek kerékpárkezelésének fejlesztéséhez.

De ami még ennél is fontosabb, hogy mindezen munkával legális és biztonságos helyszínt biztosítanak a kerékpározás ezen speciális élményéhez.

Valamint Pichler Róbertnek ezt az elképesztő elköteleződést, tenniakarást, és azt, hogy nem csupán ötletgazdája, de szervezője és fáradhatatlan mozgatórugója is volt a pálya létrehozásának.

Sem látványában, sem felépítésében nem egy szokványos pálya! Ezért kérjük, a legnagyobb körültekintéssel és kizárólag az előírt védőfelszerelésekkel használják!

Emlékezetes ugratásokat, nagyon jó időtöltést kívánunk!