Ugrás a tartalomra

Az Összefogás Lakásszövetkezet Covid-tájékoztató

Tisztelt Szövetkezeti Tagtársunk/Lakástulajdonos!

T Á J É K O Z T A T Ó

az Összefogás Lakásszövetkezet működésének átmeneti szabályairól a Covid-19 vírus időszakában

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021.(III.5.) Korm. rendelet, a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítására irányuló a lakásszövetkezeteket és a társasházakat érintő szabályok, az Összefogás Lakásszövetkezet működésére bevezetett korábbi átmeneti szabályok, valamint a korábban elfogadott Felkészülési terv alapján az Összefogás Lakásszövetkezet működésére vonatkozóan 2021. március 11- től átmeneti korlátozások és szabályok lépnek életbe.

Az igazgatóság áprilisi ülésén a bizottság javaslata alapján megvizsgálja a 2021. évi Küldöttgyűlés, valamint a 2021. évi (szeptember) Szövetkezeti nap megrendezésének lehetőségét.

A munkatársak feladataikat vagy otthoni munkavégzés (home office), ügyelet, vagy ügyeleti jellegű távollét formájában teljesítik.

Ügyfelek fogadására csak telefonon előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség, belépés a Hilda utca 1. felőli bejáraton lehetséges.

Munkaidőben az alábbi telefonszámokon van lehetőség időpont egyeztetésre:

  • 06-1-402-2270 titkárság Maszlag Ferencné
  • 06-1-402-2284 műhely Kappéter Zoltán
  • 06-1-402-2283 ügyvitel Hidvégi Istvánné
  • 06-1-402-2275 ügyfélszolgálat Varga Róbert
  • 06-1-402-2276 raktár Csanádi Judit

Az ügyfelek részére a készpénzforgalom ideiglenesen szünetel.

Az irodaház területén, az irodákon kívüli területeken (udvar, szolgáltatóház folyosója, lépcsőháza, közös használatú helyiségei) kötelező a szájmaszk használata. Ugyancsak viselni kell a maszkot egymás irodájába, és a műhelyekbe történő belépés során. A szolgáltatóházba történő belépéskor kötelező a kéz fertőtlenítése a testhőmérséklet mérése.

Műszaki jellegű ügyekben rendkívüli esetben személyes ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban naponta 08:00 - 11:00 között lehetséges.

A műszak és a karbantartó műhely munkatársai feladataikat a műszaki vezető utasításai szerint ügyeleti rendszerben látják el. A karbantartó műhely elsősorban az életveszély, vagyonvédelem és balesetveszély elhárítása érdekében végez munkákat. Az egyéni védőeszközök (szájmaszk, védőkesztyű) használata a külső munkavégzés helyszínein is kötelező.

Budapest, 2021. március 10.

Abonyi János elnök

Kaszás Zoltán elnökh.

Molnár István ügyvezető igazgató

COVID-19 HÍREK

Felhívjuk a figyelmet drpinterkata.hu honlapon található tájékoztatókra.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az oltással kapcsolatos tájékoztatókat.

A regisztrált betegeket kérjük, telefonjaikat mindig tartsák maguknál.