Ugrás a tartalomra

Befejeződött az őszi lomb- és nyesedékgyűjtési akció

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Önkormányzat által meghirdetett őszi lomb- és nyesedékgyűjtési akció december 10-én befejeződött, ezért tájékoztatjuk Önöket, hogy a továbbiakban zöldhulladék közterületen történő kihelyezésére már nincs lehetőségük, a szabály be nem tartása 50.000.- Ft bírságot von maga után.

Ahogyan már jeleztük Önök felé, a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkatársai az egyéb, állandó kötelezettségeik mellett a kirakott mennyiség és az időjárás függvényében, ám folyamatosan gyűjtik a zsákokat, amik az év végéig mindenhonnan elszállításra kerülnek.

Kérjük, amennyiben módjukban áll, segítve a munkánkat, használják a Bökényföldi utat és a Forrásmajori dűlőt összekötő út mellett található közösségi komposztálót az összegyűjtött zöldhulladék leadására. Az útvonalat táblák is jelzik az Egis Gyógyszergyár megállónál. A komposztáló nyitvatartási idejét és a pontos helyszínt az alábbi linken találhatják: Kerületgazda Szolgáltató Szervezet - Kertvárosi Közösségi Komposztáló (keruletgazda.hu)

Együttműködésüket köszönjük!