Ugrás a tartalomra

Elindult az önkormányzati napközis tábor

Az Önkormányzat és a Kerület Gazda szervezésében – akiknek ezúton is köszönjük, hogy kiváló gazdaként vigyázzák és óvják a tábor helyszínéül szolgáló Rákosszentmihályi Kulturális Központot – a mai nappal elindult a kerületi nyári napközis tábor. Ahogy Kovács Péter polgármester fogalmazott, a sok magolás után elérkezett a jól megérdemelt kikapcsolódás ideje, hiszen nyáron mi más lenne is a gyerek dolga, mint az önfeledt játék.  

Ács Anikó alpolgármester több új gyerekjáték beszerzésével kedveskedett a táborlakóknak, míg Szász József alpolgármester elmondta, hogy a közel tizenötezer forintos részvételi díjba beletartozik a napi háromszori étkezés is.

Emellett a képzett pedagógusok és táborszervezők számos színes és érdekes programmal készülnek, lesz kézműves- és sportfoglalkozás, kvíz, közös tánc, sőt, még a Jane Goodall Intézet is eljön egy kimondottan gyerekek számára kidolgozott prevenciós előadással, ahol kiemelt téma a főemlősök védelme és a bolygó megmentése lesz.

Sajnos a Konrád Ferenc Uszoda kiégése miatt idén a strandolás kimarad, de helyette péntekenként ugrálóvár biztosítja az emelkedett hangulatot.

Csillik Kristóf, a Kerületgazda vezetője a szülőknek üzent, hogy ne aggódjanak, profi kezek között vannak a gyerekek, a biztonság mellett a szórakozás is garantált.

Élményekben gazdag, felhőtlen táborozást kívánunk!