Ugrás a tartalomra

Hamarosan indul a tavaszi nyesedékgyűjtési akció

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hamarosan megkezdődik a tavaszi nyesedékgyűjtés, az akció 2024. március 10. (vasárnap) napjától március 24. (vasárnap) napjáig tart.

A begyűjtést – ahogyan az eddigi években is – a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkatársai végzik. Kérjük, az összekötözött, egy méternél nem hosszabb nyesedéket és gallyakat úgy helyezzék ki az ingatlan elé, hogy az a gyalogos és autós forgalmat ne zavarja, valamint a kötegelt faágak mérete és súlya egy ember által mozgatható legyen.

Amennyiben módjukban áll, használják a Bökényföldi utat és a Forrásmajori dűlőt összekötő út mellett található közösségi komposztálót, ahol 1 köbméter erejéig (körülbelül 200 kg) ingyenesen adhatják le a felgyülemlett zöldhulladékot, a fenti mennyiséget meghaladóan pedig kilogrammonként 20 forint plusz áfa ellenében van lehetőségük a kerti hulladékot leadni. Az útvonalat táblák is jelzik az Egis Gyógyszergyár megállónál.

A gyűjtőpont kizárólag a nyesedékgyűjtés időszaka alatt hosszabbított nyitvatartással, azonban a megszokott feltételek mellett (lakcímkártya felmutatása) üzemel:
hétköznap: 7.00 - 20.00
szombat: 8.00 - 16.00

Köszönjük együttműködésüket!