Ugrás a tartalomra

Kapcsolatfejlesztő csoport indul a Napraforgó Központban

Mi a hosszú házasság titka?

Hát az, hogy ne váljunk el. De ahhoz, hogy ne csak hosszú, hanem boldog, elégedett és mindkét fél számára élhető is legyen, érdemes alaposabban is foglalkozni a kapcsolatok természetével, azokkal az alapvető nehézségekkel és buktatókkal, amikkel a párok általában szembesülnek és nem hagyhatóak ki azok az erőforrások sem, amik segítenek a problémák leküzdésében. Ilyen és hasonló kérdésekre keresik a választ közösen, a házasságra felkészítő ön- és társismereti csoport keretében. Egy életre elköteleződni nagy döntés, amit alapos felkészüléssel érdemes elkezdeni. A Napraforgó Központ várja azon párok jelentkezését, akik elköteleződés előtt állnak és szeretnék megalapozni közös jövőjüket, vagy már elköteleződtek, de szeretnék erősíteni, fejleszteni kapcsolatukat, új erőforrásokat találni, közeledni egymáshoz.

Fontos tudnivalók:
Az alkalmak havonta egyszer, szerda délután lesznek 14.00 órától 15.30-ig, összesen 6 alkalommal.
Az első időpont a csoportmegalakulásától függően, valószínűleg március végén várható.
Helyszín: Napraforgó Központ 1163, Cziráki utca 22.
A csoport min. 4 pár jelentkezése esetén fog indulni, maximális létszáma pedig 8 pár (16 fő).
A részvétel ingyenes.

A csoport vezetői:
Baranyai Szilvia családkonzulens-jelölt
Marx Tamás pszichológus

Jelentkezni az alábbi e-mail-címen lehetséges: info@napraforgo16.hu

A tárgyba kérjük beírni: „Kapcsolatfejlesztő csoport”

A jelentkezésnél szükséges adatok: név, életkor, lakcím hány éve él a jelenlegi kapcsolatában.

A jelentkezés feltételei: legalább a pár egyik tagjának XVI. kerületi lakcímmel kell rendelkeznie, illetve vállalniuk kell, hogy legfeljebb 1 alkalmat hagynak ki a 6-ból.

A csoport nem alkalmas terápiás beszélgetések és problémák kezelésére, amennyiben ilyen szolgáltatás érdekelné, a Központ honlapján (www.napraforgo16.hu) található elérhetőségeken tudnak érdeklődni.