Ugrás a tartalomra

Kerületi pedagóguselismerések 2020 - Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja Díj

Az előző évekhez hasonlóan elismerésben részesítette kerületünk vezetése a Kertvárosban dolgozó pedagógusokat, óvodapedagógusokat és a munkájukat segítő asszisztenseket. Az idei Pedagógusbál a jelenlegi járványhelyzet miatt elmaradt, ezért szűk körben, a Házasságkötő teremben vehették át a kitüntettek az elismeréseket.

Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja

2020. Díj

Aki az „Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja Díj”-at kapja, születése óta Budapesten él.

1981-ben szerzett középfokú képesítést kereskedelmi iskolában.

1981-től 2006-ig a kereskedelemben dolgozott, közben férjhez ment, és 2 fiúgyermek büszke Édesanyja lett.

2006 óta dolgozik a XVI. kerületben, dajka munkakörben.

Először a Szentmihályi Játszókert Óvodában dolgozott 10 évig, majd 2015-től a Budapest XVI. kerületi Margaréta Óvodában folytatja pedagógiai munkát segítő tevékenységét.

Kézügyessége, művészi érzéke, rajzkészsége kimagasló, virágkötő, és fazekas-iskolát is elvégzett az évek folyamán. Munkavégzése példaértékű.

A rá bízott feladatokat maradéktalanul, megbízhatóan, szorgalmasan végzi. Figyeli az óvodapedagógus szavait, mozdulatait, jelzéseit annak érdekében, hogy segítő tevékenységével a gyermekek érdekeit szolgálva végezhesse munkáját.

A befogadó pedagógia módszereit és eszközeit használva segíti a csoportjába járó sajátos nevelési igényű gyermekeket is.

A gyermekek iránti szeretete megnyugvást és biztonságérzetet nyújt minden óvodásnak. Igazi tyúkanyó, mindenkinek szívesen segít, az élet minden területén.

Lelkiismeretes és odaadó természete, munkabírása példaértékű. A szülőkkel, kollégákkal is pozitív kapcsolatot alakított ki. Bátran lehet hozzá fordulni segítségért, tanácsért. Mindig jókedvű, vidám, kiegyensúlyozott.

Az Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja Díjat kapja:                            

Szafranszkyné Szarka Zsuzsanna

Csatolmány Méret
Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja Díj (124.33 KB) 124.33 KB
Szafranszkyné Szarka Zsuzsanna (595.67 KB) 595.67 KB