Ugrás a tartalomra

Kerületi Pedagóguselismerések 2021

A tegnapi napon átadták a kerületünkben kiemelkedő munkát végző, példamutató hivatástudattal rendelkező pedagógusaink elismerését, az ünnepség a járványhelyzet miatt idén is szűk körben került megrendezésre.

A díjakat Kovács Péter polgármester, Ács Anikó és Szász József alpolgármesterek, valamint az Észak-Pesti Tankerületi Központ igazgatója, Kovács Katalin nyújtották át a kitüntetetteknek.

Az „Év Óvodapedagógusa 2021. Díjat” Nagy Viktória Ilona, a Margaréta Óvoda gyógypedagógusa kapta meg, aki 1996 óta szakmai tudását számos képzéssel gazdagította. Nagy szeretettel, türelemmel, rengeteg energiával látja el pedagógiai munkáját, a kerület óvodáiban fejleszti a sajátos nevelési igényű gyermekeket.

Az „Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja 2021. Díjat” Csender Enikő a Mátyásföldi Fecskefészek Óvoda pedagógiai asszisztense vehette át. Az óvodai munka iránti elkötelezettségét családtagjainak is átadta, férje és lánya is ebben az intézményben dolgozik. Munkavégzése példaértékű, lelkiismeretes és odaadó, mely az intézmény értékes tagjává teszi őt.

Szintén az „Év Pedagógiai Munkát Segítő Alkalmazottja 2021. Díjban” részesült Pápai Krisztina, a Centenáriumi Általános Iskola konyhai munkatársa. Kriszti néni lelkiismeretes, segítőkész, nincs olyan kérés, amelyre nemet mondana, mindig lehet rá számítani, alaposságra, igényességre, precizitásra törekszik.

Az „Év Pedagógusa 2021. Díjat” pedig Majzik Lászlónak, a Lemhényi Dezső Általános Iskola tanárának ítélték oda, aki 28 éve tanít ebben az intézményben. A biológia- és testnevelő tanár az egész személyiségével nevel, tanítási módszerét arra építette fel, hogy tudja, minden gyerekben ott lakozik a „kíváncsiságon” keresztül a tudás utáni vágy, a tehetség, a lehetőség.

Gratulálunk az elismerésekhez!