Ugrás a tartalomra

Kitüntetéssel ismerték el egészségügyi dolgozóinkat Semmelweis-nap alkalmából

Bár a hivatalos napja minden évben július 1-jén van, Semmelweis-nap alkalmából egy héttel előtte köszöntötte a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat a kerületi szakrendelők elhivatott munkatársait.

Ahogy az eseményen felszólalók kiemelték, a legnagyobb tiszteletet érdemli az a hivatástudat, elköteleződés, mellyel a résztvevő szakemberek nap mint nap végzik munkájukat, tudásuk legjavával segítik kerületünk lakosait, harcolnak egészségükért, egészségünkért. A rendezvényen megjelentek egy rövid összefoglalót hallhattak az elmúlt év eseményeiről, adatairól, majd Kovács Péter polgármester, Kiss Marianna, a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat főigazgatója, valamint Ács Anikó alpolgármester ünnepélyesen átnyújtotta a szakembereknek járó elismeréseket.

Kiemelkedő munkájáért idén a Pszichiátria és Addiktológia csapata vehette át a Tűzmadár Emlékplakettet. Elképzelni is nehéz mindazt a befektetett munkát, ami a kiválók között is a legkiválóbbá emelte őket! Átadták továbbá a Semmelweis-napi kitüntetéseket, megköszönték az igazgatói dicséretben részesülő kollégák munkáját, külön köszöntötték a jubileumi jutalmasokat és a nyugdíjba vonuló munkatársakat is.

További szolgálatukhoz sok erőt és jó egészséget kívánunk!