Ugrás a tartalomra

Lakossági fórum a Bökényföldi út – kerülethatár – Külső Keleti körút nyomvonala által határolt területről

HIRDETMÉNY

Lakossági fórum a Bökényföldi út – kerülethatár – Külső Keleti körút nyomvonala által határolt területről

Tájékoztatjuk a XVI. kerületi lakosságot, továbbá a Budapest XVI. kerületi érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, egyházakat, valamint a környezetvédelmi érdekek képviseletére létrehozott, politikai pártnak és érdekképviseletnek nem minősülő, a hatásterületen folyamatosan működő egyesületeket, hogy Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet alapján lakossági fórumot tart a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének a kerületi építési szabályzatról szóló 21/2018. (VII. 6.) számú önkormányzati rendelet módosításának a Bökényföldi út – kerülethatár – Külső Keleti körút nyomvonala által határolt tervezési területére elkészült munkaközi tájékoztató tervezet vonatkozásában. A munkaközi tájékoztató tervezet megtekinthető az önkormányzat www.bp16.hu honlapján, a Hírek - Aktuális menüpontban.

A lakossági fórum ideje: 2022. május 31. kedd 16:00 óra

Helye: XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal 1163 Budapest, Havashalom utca 43. Házasságkötő terem

Az észrevételeket és javaslatokat  a lakossági fórumon szóban, továbbá a lakossági fórumtól számított 8 napon belül papír alapon, elsőbbségivel feladott postai úton, vagy papír alapon személyesen benyújtva a Budapest XVI. Polgármesteri Hivatal (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) címre, illetve elektronikusan a telepuleskep@bp16.hu e-mail címre lehet megtenni.

Fenti hír megjelenik még a XVI. Kerületi Újság 2022. május 18-i lapszámában, az Önkormányzat Havashalom utca 43. szám alatti hirdetőtábláján, valamint a www.bp16.hu honlapon a Hírek - Aktuális között.

2022.05.11.