Ugrás a tartalomra

Megalakult a Kertvárosi Családi Szállító Szolgáltatás

Megalakult a Kertvárosi Családi Szállító Szolgáltatás, melynek célja, hogy a kerületben élő családoknak megkönnyítse a különböző szolgáltatásokhoz való hozzáférést, ezzel javítva a családok életminőségét. Ma reggel egy kerületi kisfiút, Áront, Dr Csomor Ervin alpolgármester személyesen szállított el a Pedagógia Szakszolgálathoz egy vizsgálatra.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az Önkormányzat a szolgáltatást ellátó Napraforgó Család és Gyermekjóléti Központnak egy hét személyes Nissan autót vásárolt, melyben szükség szerint a babakocsik is elférnek.

A gépkocsivezető egy kerületi nagycsaládos hölgy Budavári Izabella lesz, aki nagy rutinnal rendelkezik a gyermekek szállításában is.

A szolgáltatást kerületben élő várandós nők, illetve 14 év alatti gyermeket/gyermekeket nevelők, vagy életkortól függetlenül fogyatékos gyermekkel vehetik igénybe, akik önerőből nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudják megoldani a szükséges szolgáltatáshoz való hozzáférést.

A szállítás orvosi, vagy egyéb egészségügyi ellátás igénybevétele; fejlesztő vagy terápiás foglalkozás elérése; szakértői bizottságnál történő megjelenés; a gyermek óvodáztatásával vagy iskoláztatásával kapcsolatos ügyintézés, kapacitás függvényében, átmeneti időre: köznevelési intézménybe juttatás fogyatékkal élő gyerekeknek, kisgyermekes családoknak; ügyintézési szállítás céljából vehető igénybe.

A szolgáltatás térítésmentes.

További információért keressék a Napraforgó Család és- Gyermekjóléti Központot: telefon: 403-2122 és 403-0001
E-mail: napraforgo.info@bp16.hu
Weboldal: www.napraforgo16.hu
Cím: 1163 Budapest, Cziráki utca 22.

 
Csatolmány Méret
plakatvegejojo-page-0.jpg (2.06 MB) 2.06 MB
szorolap_2jo-page-0.jpg (1.71 MB) 1.71 MB
szorolap_2jo-page-1.jpg (1.99 MB) 1.99 MB