Ugrás a tartalomra

Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy 2022. február 1-jéig lehet jelentkezni a „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát” elnevezésű program tavaszi faosztási akciójára!
A facsemetét az újszülött gyermek szülei, illetve nagyszülei a gyermek születését követő hat hónapon belül igényelhetik, amennyiben a jelentkező állandó bejelentet XVI. kerületi lakcímmel rendelkezik. A facsemete lehet lombhullató díszfa vagy gyümölcsfa, amelyet el tudnak ültetni az ingatlanon belül, illetve - amennyiben lombhullató díszfát választanak - az ingatlan előtti zöldsávba.
Természetesen gondoltunk azokra is, akik a kerületben lakótelepi lakásban élnek, ők a XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájának munkatársa által kijelölt közterületen – jelenleg a Csíkszentmihály téren - ültethetik el a kiválasztott facsemetéjüket. 
Az akcióra minden évben kétszer (tavasszal és ősszel), a honlapunk rendelettárában található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni, melyet a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájánál az 1163 Budapest, Havashalom utca 43. címen, illetve a kornyezet@bp16.hu e-mail-címen lehet leadni. 
Telefonon történő jelentkezést nem áll módunkban elfogadni!
Kérjük, további információért keressék munkatársainkat a +36-1/401-1479-es telefonszámon vagy a kornyezet@bp16.hu e-mail-címen.
Jelentkezési lap a csatolmányoknál tölthető le. 
 

Csatolmány Méret
babafa_jelentkezési_lap (50 KB) 50 KB