Ugrás a tartalomra

"Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát" program

"Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát" program

Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát” program tavaszi faosztási akciójára 2021. február 1-ig lehet még jelentkezni a Környezet- és klímavédelmi Iroda.

Facsemetét igényelhetik az újszülött gyermek szülei és nagyszülei a gyermek születését követő hat hónapon belül, amennyiben a jelentkező állandó bejelentet XVI. Kerületi lakcímmel rendelkezik.A facsemete lehet lombhullató díszfa vagy gyümölcsfa, amelyeket el tudnak ültetni az ingatlanon belül vagy amennyiben lombhullató díszfát választanak ingatlan előtti zöld sávba.

Természetesen gondoltunk azokra is, akik a kerületében lakótelepi lakásban élnek, a XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájának munkatársa által kijelölt közterületen ültethetik el a kiválasztott facsemetéjüket a munkatársaink által kijelölt közösségi helyre.

Az akcióra minden évben kétszer lehet jelentkezni tavasszal és ősszel a honlapunk rendelettárában található jelentkezési lap kitöltésével, melyet a Budapest XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal Környezet- és klímavédelmi Irodájánál a 1163 Budapest, Havashalom utca 43. címen vagy e-mailben: kornyezet@bp16.hu címen lehet leadni. További információért kérjük, keressék munkatársainkat a 401-1479 telefonszámon vagy a kornyezet@bp16.hu email címen.

Jelentkezési lap innen tölthető le: https://www.bp16.hu/sites/default/files/hir/2021/dokumentum/JELENTKEZES…

Hír kategória
Közzétéve
2021. 01. 26. - 14:43
Utoljára szerkesztve
2021. 02. 08. - 13:59