Ugrás a tartalomra

Önkormányzati forrásból cserélik a röntgengépet a Szakrendelőben

Újabb önkormányzati egészségügyi fejlesztés indul a XVI. kerületben, hiszen a Jókai utcai Szakrendelőben eddig szolgálatot teljesítő 12 éves, egy detektoros röntgengépet egy teljesen új, modernebb, motorikusan állítható vizsgálóasztallal rendelkező, több detektoros, ezáltal kerekesszékkel vagy hordágyon érkező páciensekről is felvételt készítő készülékre cseréli az Önkormányzat. Ráadásul az 53 millió forintos, önkormányzati költségen biztosított beruházás keretében beszerzett röntgengép alacsonyabb sugárterheléssel rendelkezik az elődjénél.

Természetesen a régi röntgengép kiszerelése és az új beszerelése időt vesz igénybe, ezért tájékoztatjuk Önöket, hogy április 15. és május 02. között a Jókai utcai Szakrendelőben röntgenfelvétel készítésére nem lesz lehetőség! Ebben az időszakban a röntgenvizsgálatok ellátását az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

  • Baleseti sérülés esetén a Budapesti Dr. Manninger Jenő Baleset Központban (1081 Budapest, Fiumei út 17.)
  • Mellkasröntgen esetén a Kertvárosi Szakrendelő Hunyadvár utcai telephelyén, a Tüdőszűrőben (1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/b 1. emelet)
  • Egyéb röntgenfelvételek esetén a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Örs vezér téri rendelőjében (1148 Budapest, Örs vezér tér 23.)

A szerelés idejére türelmüket, az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Az Önök pénzéből épül, Önöknek készül!