Ugrás a tartalomra

Polgármesteri tájékoztatás

A sajnálatos ukrajnai eseményekkel, valamint a Kárpátaljáról várhatóan érkező lakosok megsegítésével kapcsolatban ma reggelre helyi védelmi ülést hívtam össze. 


Összeírtuk az elszállásolásra alkalmas épületeinket, továbbá számba vettük a további kialakítási lehetőségeket is. Az elszállásolással és befogadásokkal kapcsolatban számos magánfelajánlás érkezett a hétvégén, ezeket ezúton is köszönjük!
Továbbra is folyamatosan fogadjuk a tárgyi felajánlásokat a Kerületgazda Szolgáltató telephelyén (Demeter u. 3., www.keruletgazda.hu), a csomagok kiszállítását – az összegyűlt mennyiség függvényében – a lehető leghamarabb megkezdjük. Portaszolgálatuk 0-24 órában nyitva áll.


‼️ Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy a tájékoztatások szerint RUHANEMŰRE EGYELŐRE NINCS SZÜKSÉG, kérjük, azt ne hozzanak!


A legnagyobb szükség az azonnal felhasználható, kis helyet foglaló, a „tábori élethez” szükséges adományokra van!
- szívószálas kis üdítő / gyümölcslé
- ásványvíz
- müzliszelet
- csokiszelet
- energiaszelet
- keksz
- instant tea
- instant kávé
- könnyen bontható konzerv, májkém


Fogadunk: melegételkonzerv, bébiétel, higiéniás termékek és tisztálkodási szerek, egészségügyi betét, pelenka, hálózsák, pokrócok, takarók, vény nélküli fájdalom- és lázcsillapító, állateledel-konzerv.


A segítő szándékú kerületiek jelentkezését továbbra is a kabinet@bp16.hu e-mail-címen, valamint a +36-80/200-938-as üzenetrögzítős zöldszámon várjuk.