Ugrás a tartalomra

Speciális falitérkép készült kerületünkről

Speciális falitérkép készült kerületünkről a Stiefel és a XVI. kerületi Önkormányzat közreműködésével. A térkép különlegessége az, hogy egy ingyenes mobilos applikáció segítségével a térképen hirdető cégek honlapjai közvetlenül elérhetőek, valamint letölthető a XVI. kerületről készült rövidfilm is. Ez alkalomból tartott ma délelőtt Szász József alpolgármester és Hegedűs János a cég képviselője sajtótájékoztatót az önkormányzat házasságkötő termében.
A kerület lakói 100 kerületi intézményben találkozhatnak majd a térképpel a Kertvárosban.
A térképen szereplő hirdetési helyek értékesítéséből befolyt összeg egy része jótékonysági célt is szolgál a jövőben. A Stiefel Kft 175 ezer forint értékű térkép és atlasz csomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára. A felajánlás kezdeményezettje, azaz iskola lesz, amelyik megnyeri a jövő tavasszal megrendezésre kerülő Föld napi környezetvédelmi vetélkedőt, a Hermina Sportparkban.
Farkas Elemér, a kerületi Csokoládé Múzeum alapítója, a térkép egyik hirdetője, pedig különdíjként felajánlotta, hogy a vetélkedőn utolsó helyezést elérő osztályt, várja jövő tavasszal egy ingyenes csokoládé kóstolóra.