Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás a szelektív hulladékbegyűjtés változásáról

Az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió tájékoztatása értelmében 2023 áprilisától egyes kerületi címeken változni fog a szelektív hulladék begyűjtésének napja. A társaság a járatátszervezést a hatékonyabb munkavégzés, a járművek optimális kihasználása, továbbá a károsanyag-kibocsátás és a fővárosi úthálózat terhelésének csökkentése, valamint a fenntartható, körforgásos hulladékgazdálkodásra való átállás érdekében hajtja végre.

A változás a kerületben mindösszesen 2400 ügyfelet érint, akiket a változás előtt néhány nappal postaládájukban elhelyezett tájékoztatókkal értesíti az FKF. Azon lakosokat, akik nem kapnak értesítőt postaládájukba, nem érinti a változás, vagyis címükön a szelektív hulladék elszállítását az eddig megszokott rendben végzi a társaság a továbbiakban is.

A társaság ezúton is kéri a lakosokat, hogy a hulladékgyűjtő-tartályokat ennek megfelelően – legkésőbb a begyűjtési napon reggel 5 óráig – szíveskedjenek az ürítésre kikészíteni! Bővebb információ a szelektív hulladékgyűjtésről a linkre kattintva érhető el.

További kérdés esetén kérjük, hogy forduljanak az FKF ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségek bármelyikén, a társaság munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére:

Telefon: +36-1/700-7000
E-mail: fkfzrt@fkf.hu
Személyes ügyfélszolgálatok: Irodák
Időpontfoglalás: FKF időpontfoglaló
Online ügyintézés
Honlap: www.budapestikozmuvek.hu