Ugrás a tartalomra

TeSzedd akció a Kertvárosban

Idén 7. alkalommal csatlakozott kerületünk a TeSzedd országos hulladékgyűjtési akcióhoz, ezzel felhívva a lakosság figyelmét saját környezetünk és természeti értékeink megóvására. Kovács Péter polgármester, Szász József alpolgármester, Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő és önkormányzati képviselőink: Antalóczy Csaba, Dobre Dániel, Horváth János valamint Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársai négy helyszínen is várta a Kertvárosban a lelkes önkénteseket. Szász József alpolgármester, aki Ábel fiával érkezett a szemétszedésre, elmondta, hogy az utóbbi években egyre kevesebb hulladékot kell összegyűjteni, talán ez azért van így, mert a TeSzedd akción kívül a kerületben több alkalommal is szerveznek évente szemétszedési akciókat. Az önkormányzat idén első alkalommal, egy ajándék pólóval ajándékozta meg az önkénteseket.
A reggeli kissé borús, hüvősebb időjárás ellenére kerületünk vezetői mellett önkéntesek kilátogatott a helyszínekre köztük a XVI. kerületi Önkormányzat munkatársai.
Minden kedves önkéntesnek köszönjük a munkáját, hogy hozzá járult kerületünk tisztaságához és természeti értékeinknek megóvásához.