Ugrás a tartalomra

Tovább folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől

Tovább folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől

 

Tovább folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől, így a Csömöri út a József utcától a Rózsa utcáig, hosszabb szakaszon lesz egyirányú. Ezzel egy időben a Pálya utca a Csömöri út irányában a Szent Korona utca és a Csömöri út között is egyirányú lesz. A korlátozás miatt változik a 131-es, a 231-es és a 996-os autóbusz közlekedése 2018. augusztus 24-én (pénteken) az első reggeli járatindulástól várhatóan október 8-ig.

 

A 131-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Baross utca; illetve a Rákospalota, Széchenyi tér felé a Rózsa utca–Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és a Pálya utca megálló helyett a 144-es autóbusz Rózsa utca megállójában; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után áll meg.

 

A 996-os autóbusz Újpest-Központ M felé a Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és nem érinti a Szent Korona utcai lakótelep, a Csömöri út és a Pálya utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Rózsa utcában, a Szent Korona utca kereszteződése előtt; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után állnak meg.

 

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

 

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

 

Budapest, 2018. augusztus 22.

Budapesti Közlekedési Központ