Ugrás a tartalomra

Új autó a nyugdíjasok szolgálatában

Átadták a Területi Szociális Szolgálat új autóját, a fehér színű Dacia már meg is tette első kilométereit, Kozma Attilánét és férjét szállította időpontra a Szakrendelőbe.

Arra törekedtünk, hogy a kerületi nyugdíjasok szolgálatába állt új autó már magasabb ülésekkel rendelkezzen a könnyebb be- és kiszállás érdekében. Az SZTK-n kívül a háziorvoshoz, illetve a kistarcsai kórházba és bevásárolni is elviszik az érintetteket. Már több mint 10 éve működik a betegszállító szolgáltatás kerületünkben, nagy az igény rá, olyannyira, hogy napi 4-5 fuvart bonyolítanak le a sofőrök.

Nem csak ez a jármű segíti a kerületi időseinket, februártól – az esélyegyenlőség jegyében - egy olyan kisbuszt is a forgalomba helyeztünk, ami kialakítása révén a kerekesszékes lakótársainkat is tudja szállítani. A mostani új autót a szolgálat bruttó 6,5 millió forintból biztosította a költségvetéséből.

A szállítást előre egyeztetett időpontban vehetik igénybe, jelentkezni a Területi Szociális Szolgálat munkatársánál, Lucza Líviánál, a +36-20/262-6393-as telefonszámon lehet.

Reméljük, ezáltal könnyebb és egyszerűbb lehet a kertvárosi közlekedés!