Ugrás a tartalomra

Vadász Dániel váltja Schaffer Viktort a Képviselő-testületben

Schaffer Viktor, a CIVIL16 Egyesület elnöke, december elsejével lemondott Képviselő-testületi mandátumáról, ugyanis az egyesület vezetése mellett, ismét köztisztviselőként, rendészeti területen tevékenykedik majd. Helyét Vadász Dániel, a CIVIL16 Egyesület alapító tagja veszi át, aki december 7-én le is tette esküjét a Polgármesteri Hivatalban.

Vadász Dániel bemutatkozása:

Vadász Dániel vagyok, a Kertváros az otthonom, bár véglegesen csak néhány éve költöztem a kerületbe. Tanulmányaimat vízgazdálkodás technikus és laboránsként végeztem, de az élet más területre sodort. Jelenleg Rákosszentmihályon dolgozom kereskedelemben, így sokakkal szinte napi kapcsolatban állok. Gyermekkorom óta sportolok, szabadidőmben különböző jótékonysági szervezeteknél önkénteskedek, így nagy lelkesedéssel vettem részt 2018-ban egy kerületi szervezet, a CIVIL16 Egyesület alapításában is. Környezetvédelemmel, állatvédelemmel és szociális ügyekkel foglalkozunk, nyugdíjas találkozókat szervezünk havi szinten, amit sajnos a vírus miatt idén már biztos nem tudunk tartani. Az idei évet is a szokásos ingyenes ételosztással zárjuk, igaz most kicsit másképp. Tartós élelmiszercsomagokat állítunk össze, majd önkéntesek segítségével kiszállítjuk a rászorulóknak december 27-30 között. A csomagokra még most is lehet jelentkezni a 0620 808 0366-os telefonszámon. Az év vége egy váratlan meglepetést is tartogatott számomra, ugyanis képviselő lettem.

Emlékszem izgatottan vártam, mikor 18. életévem betöltése után leadhattam első szavazatomat.  Alapvetőnek tartottam és tartom is, hogy felelősségteljesen részt vegyek olyan fontos döntésekben, amik évekre hatással vannak életünkre.

A 2019-es önkormányzati választáson megmérettettem magam jelöltként. Ugyan nem én kaptam a legtöbb szavazatot, de büszke vagyok a saját és az egész csapat teljesítményére. Örültem mikor a CIVIL16 vezetősége felkért a feladatra, hogy a továbbiakban én képviseljem egyesületünket az önkormányzat testületében. Természetesen rögtön igent mondtam. Képviselői feladataimat a jelenlegi munkám mellett fogom tudni végezni.

Amellett, hogy folyamatosan figyelemmel kísértem a kerület közéletének alakulását, bevallom, politikusként még kezdő vagyok, de talán éppen ezért fogom tudni hatásosan képviselni a lakók érdekeit, mert én is civilként gondolkozom. A lehetőséget nagyon köszönöm, élek vele és bizonyítani fogok!

Forduljanak hozzám bizalommal! Telefonon (0630 264 0457) illetve e-mailen (vadaszdanielmate@freemail.hu) elérhető vagyok a nap bármely szakában. Fogadóórát előzetes egyeztetést követően tartok a CIVIL16 Egyesület irodájában, József utca 128. szám alatt.