Ugrás a tartalomra

Védőnőinket ünnepeltük a mátyásföldi Civil Házban

védőnők napi virágok és ajándékcsomagok
védőnők napi csokor
Varga Levente Péter műsorát élvezhették a védőnők
Varga Levente Péter műsorát élvezhették a védőnők
Kovács Péter Beszédet mond a védőnők napján
Kovács Péter polgármester és Ács Anikó alpolgármesterasszony a védőnők napján

A június 13-án esedékes védőnők napja alkalmából Kovács Péter polgármester és Ács Anikó alpolgármester köszöntötte a kertvárosi védőnőket a mátyásföldi Civil Házban.

A világon egyedülálló a védőnői szolgálatunk, amely 107 éve töretlenül működik hazánkban, 2015 óta pedig Hungarikum! Nem véletlenül, hiszen nincs sok olyan ország, ahol olyannyira szem előtt tartanák a gyermekek és családok védelmét, mint itthon a mi védőnőink. Ács Anikó köszöntő beszédében úgy fogalmazott, felbecsülhetetlen értékű a védőnők munkája, az első pillanatoktól kezdve segítik a szülővé válás útját, majd sokszor egy személyben orvosok, tanítók vagy lelki támaszt nyújtók a családok, óvodáink, iskoláink életében.

A 26 aktív kerületi védőnő közül külön köszöntötték a nyugdíjba vonuló Horváthné Illés Erikát és Majsai Péternét, valamint a Steller Mária Védőnői díjjal kitüntetett Veresné László Zsuzsannát. Szívből gratulálunk, köszönjük a gondoskodó, áldozatos munkájukat, hogy jelen vannak a legfontosabb életszakaszokban!

Hír kategória
Közzétéve
2022. 06. 15. - 08:59
Utoljára szerkesztve
2022. 06. 15. - 11:30