Ugrás a tartalomra

Befejeződött a Zsenge utca felújítása

Mint ahogyan a házaknál az udvar, egy kerületnél a közterületek mutatják, mennyire gondos, igényes a gazdája, mit mutat a külvilág felé.

Mi itt, a XVI. kerületben hiszünk benne, hogy minden kertvárosi megérdemli az ápolt, szépen karbantartott közterületeket, amibe az utak és a járdák is beletartoznak. Éppen ezért hirdettük meg útfelújítási programunkat, hogy a kerület lakosai igényes környezetben közlekedhessenek, mikor munkába indulnak, iskolába viszik a gyerekeket vagy éppen fáradtan hazaérnek.

Hála az Önkormányzat elköteleződésének és Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő hathatós lobbimunkájának, ma délután egy újabb rendbetett utcát tudtunk átadni. A Zsenge utca is elkészült, több mint fél kilométeres szakaszán is faltól falig elvégezte a felújítást a ROK-LA Kft. – azaz nem csak útburkolatot cseréltek, de új járda készült, valamint megoldották a vízelvezetést is, a füvesítés mellett -, a tőlük már megszokott magas minőségben.

Köszönjük az itt lakók felújítás alatt tanúsított türelmét, valamint Kovács Raymund területi képviselő érdekérvényesítő képességét, amit az általa képviselt kertvárosiak érdekében végez!

Biztonságos közlekedést kívánunk!