Ugrás a tartalomra

Farkasbab utca átadó

Kisebb lakossági fórum keretében került sor a 711 méter hosszan megújult Farkasbab utca átadására. Az utca 177,8 millió forintból újult meg, ezen összegből nem csupán az útfelület, de a zöldfelület és a járda is elkészült.

Kovács Péter polgármester kiemelte, Magyarország Kormányának, valamint Szatmáry Kristóf , a Budapesti Útépítési Program koordinálásával kapcsolatos feladatok ellátásával megbízott miniszteri biztos hathatós segítségének köszönhetően, kiválóan haladnak a kerületi útfelújítások, a Petőfikertben is sorban újulnak meg az utcák.

Szatmáry Kristóf elismerését fejezte ki a lakóknak az utca és a környék rendezettsége, látképe, tisztasága, valamint igazi kertvárosi jellege, hangulata miatt. Elmondta, hogy a program természetesen a jövő évben is folytatódni fog, a pályázati kiírás még az idén meg fog történni.

Az átadót követően a jelenlévő lakosok egy forró tea mellett oszthatták meg észrevételeiket, meglátásaikat a polgármesterrel és az országgyűlési képviselővel, akik készségesen megválaszolták a feltett kérdéseket is.