Ugrás a tartalomra

Farkasbab utca átadó

farkasbab utca átadó
Kovács Péter polgármester és Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő beszédet mond
Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő beszélget az utca lakóival
Kovács Péter polgármester az utat vizsgálja egy lakóval
A Farkasbab utca átadójára jött lakók beszélgetnek

Kisebb lakossági fórum keretében került sor a 711 méter hosszan megújult Farkasbab utca átadására. Az utca 177,8 millió forintból újult meg, ezen összegből nem csupán az útfelület, de a zöldfelület és a járda is elkészült.

Kovács Péter polgármester kiemelte, Magyarország Kormányának, valamint Szatmáry Kristóf , a Budapesti Útépítési Program koordinálásával kapcsolatos feladatok ellátásával megbízott miniszteri biztos hathatós segítségének köszönhetően, kiválóan haladnak a kerületi útfelújítások, a Petőfikertben is sorban újulnak meg az utcák.

Szatmáry Kristóf elismerését fejezte ki a lakóknak az utca és a környék rendezettsége, látképe, tisztasága, valamint igazi kertvárosi jellege, hangulata miatt. Elmondta, hogy a program természetesen a jövő évben is folytatódni fog, a pályázati kiírás még az idén meg fog történni.

Az átadót követően a jelenlévő lakosok egy forró tea mellett oszthatták meg észrevételeiket, meglátásaikat a polgármesterrel és az országgyűlési képviselővel, akik készségesen megválaszolták a feltett kérdéseket is.