Ugrás a tartalomra

Felújítottuk az Albán utcát

Igazi nemzetközi esemény keretében adhattuk ma át a megújult Albán utcát, hiszen rövid sajtótájékoztatónkon részt vett Hafuzi Avnija, az Albán Köztársaság magyarországi tiszteletbeli konzula is, aki mint megtudtuk, mintegy 30 éve lakik a most átadott utca szomszédságában. Sőt, kis érdekességként még arra is fényt derített, hogy a Kertvárosban található az egyetlen budapesti utca, mely ezt a nevet viseli.

Az utca a Budapesti Útépítési Program keretében, valamint egyéb, vissza nem térítendő kormányzati támogatásnak köszönhetően összesen 137 millió forintból, közel 300 méter hosszan újult meg, és ahogyan megszokhatták, az útburkolattal együtt megújult a járda is, sőt a kivitelező ROK-LA Kft. nagy gondot fordított a füvesítésre is.

Ezúton is köszönjük Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselőnek a hathatós támogatást, valamint Vass Pálnak, a körzet képviselőjének a folyamatos koordinálást.

Reméljük az itt lakók és az erre járók is nagy megelégedettséggel használják majd a megújult utat, biztonságos közlekedést mindannyiuknak!