Ugrás a tartalomra

Felújítottuk az Olga utca Budapesti út és Sasvár utca közötti szakaszát

A Fejlődő Kertváros Program IV. vállalássorozat 27-es pontjának egy jelentős része teljesült, amiben arra tettünk ígéretet, hogy „felújítjuk a Centenáriumi lakótelep közútjait és parkolóit”. Az Olga utca Budapesti út és Sasvár utca közötti szakaszának felújítása során nem csak az útburkolatot, de a járdát, sőt még a parkolókat is újjávarázsoltuk, a teljes kivitelezést önköltségből finanszírozva, ami elérte a 212,4 millió forintot. 

Bár a csatornás esővíz-elvezetésre még szikkasztókkal is rásegítettünk, az idén nyáron tapasztalt extrém időjárásra nem lehetett készülni. Azonban a pár garázshoz utat találó esővíz problémájának megoldására az útátadón a kivitelező személyesen tett ígéretet, pont úgy, mint az egyik magasabb fekvőrendőr „visszavágására” is.

Mindenesetre a forgalomlassító elemekkel remélhetőleg az éjszakai száguldozásoknak is elejét lehet venni, amiről a terület önkormányzati képviselője, Dr. Környeiné Rátz Katalin számolt be, aki többek között kifejtette, hogy az út felújítása igen régi vágya volt az itt lakóknak.

Ezúton is köszönjük a Közműút J.K.K. Kft. munkatársainak a gyors, precíz és lelkiismeretes munkát. Természetesen tervben van az Olga utca teljes hosszának a felújítása, és mivel a környező parkokat már korábban rendbe tettük, így a lakótelep teljes körű megújításáról szóló ígéret maradéktalanul teljesül.

Kívánjuk, hogy leljék örömüket a folyamatosan épülő, szépülő, fejlődő Centenáriumi lakótelepben!