Ugrás a tartalomra

Kiváló ütemben készül a pumpapálya

🚴‍♀️ Áttekintve a még előttünk álló feladatokat, a kiváló ütemben készülő pumpapályával kapcsolatban tartott ma rövid megbeszélést Szász József alpolgármester, Pichler Róbert ötletgazda, Everling Balázs kivitelező, valamint a Kerület Gazda képviseletében, Bácsi Gergely műszaki vezető.

Az informális bejárás apropója az összesen mintegy 220-230 méter nyomvonalú pálya rézsűjének megfelelő és legfőképpen tartós füvesítése volt. Az egyedülálló színvonalúra tervezett létesítmény kifejezetten frekventált helyen található, és elődjével ellentétben görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel és többféle kerékpárral is igénybe lehet majd venni, ezért nemcsupán a pályának, de a hozzávetőlegesen 1000 négyzetméternyi partoldalnak is bírnia kell majd a folyamatos használatot. 🛼🛹

Az építési-kialakítási munkálatok várhatóan a jövő hét elejére befejeződnek, azonban - a minőség hosszú távú megőrzése érdekében – a birtokbavétel a növényzet megerősödéséig várat magára. Mindehhez a lakosok további türelmét és együttműködését kérik!