Ugrás a tartalomra

Megszépült a Rózsa utca

Háromból három!

A Magtár utca és a Thököly út után immár hivatalosan átadtuk a részben fővárosi tulajdonban lévő, ám kerületünk által felújított Rózsa utcát is. A Budapesti és a Csömöri utat összekötő utca felújítása két szakaszban készült el, az időrendben természetesen elsőbbséget élvezett az a rész, ahol az iskolások utazását biztosító buszjáratok közlekednek.

Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselővel együtt egyértelműen azon az állásponton vagyunk, hogy politikai alapon nem érheti hátrány a kerületi lakosokat, így neki köszönhetően a 611 millió forintos állami támogatásból 975 méter hosszan újult meg az útburkolat, 1950 méter térkő járdát, valamint kocsibejárókat építettünk, a Rákosi út és a Budapesti út közötti szakaszon pedig egy igen nagy átmérőjű csapadékcsatornát alakítottunk ki, megoldva ezzel Sashalom jelentős részének csapadékelöntési problémáját.

Hosszú évek tervezése, egy széles ívű összefogás, valamint az utca két önkormányzati képviselőjének, Szatmáry Lászlónak és Dobre Dánielnek a konstruktív együttműködése adta a biztos alapját ennek a nagyléptékű fejlesztésnek.

Mindent megteszünk, hogy a Kertváros legyen a legélhetőbb kerület!