Ugrás a tartalomra

Megújul a Rózsa utca

Megkezdődött a Rózsa utca teljes hosszának felújítása, azaz a Budapesti úttól egészen a Csömöri útig megújul az utca teljes útfelülete, természetesen a járdákkal és a kocsibejárókkal együtt.

A várhatóan 610 millió forintba kerülő kivitelezés keretein belül a Rákosi út és a Budapesti út közötti szakaszon pedig egy igen nagy átmérőjű csapadékcsatorna is épül, megoldva ezzel Sashalom jelentős részének (a Thököly út és a Pirosrózsa utca közötti terület) csapadékelöntési problémáját - tudhattuk meg a mai nyilvános sajtótájékoztatón Kovács Péter polgármestertől.

Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő szerint egy valódi mérföldkőhöz érkezett a XVI. kerületi útfelújítások sora, hiszen ez esetben a munkálatokat a kerületi önkormányzat – Magyarország Kormányának támogatásával - a Fővárosi Önkormányzat helyett végezteti el.

A sajtóeseményen jelen volt az utca mindkét önkormányzati képviselője, Szatmáry László és Dobre Dániel is, akik rövid tájékoztatójukban üdvözölték a munkálatok átvállalását és megkezdését, valamint mindketten köszönetüket fejezték ki Szatmáry Kristóf képviselőnek, folyamatos támogatása és a kerület érdekeit mindig szem előtt tartó, hatékony munkájáért.