Ugrás a tartalomra

Megújult a Csíkszentmihály téri játszótér is

A Fejlődő Kertváros Program IV. egy újabb vállalása, azaz a „30. Folytatjuk a parkfelújítási programot a Csíkszentmihály tér felújításával” programpontunk is teljesült. A lakossági igényeket követve itt is megújult a játszótér, sőt a napokban már birtokba is vették a gyerekek. A játszótér kifejezetten a kisebb gyermekeknek készült, a kialakítása, struktúrája az ő életkori sajátosságaikhoz lett alakítva.

A 37,8 millió forintos beruházás során 6 új játszótéri eszközt telepítettek, napvitorlák, padok, kerékpártámaszok kerültek ki, de ivókút is várja majd a kilátogató családokat. Természetesen a térburkolat is vadonatúj, a játékok köré ütéscsillapító burkolat, illetve műfű került.

A kivitelező Tündérkert’97 Kft. nagy gondot fordított a barátságos, zöld környezet kialakítására, 365 db évelő dísznövényt és díszcserjét ültettek ki, a picit hűvösebb őszi időjárást megvárva pedig megtörténik majd a füvesítés és még további 3 díszfa kiültetése is.

Bár a mai nappal hivatalosan vége a nyárnak, azért az időjárás nagyon is kedvező az új játszótér kipróbálásához! Használják nagy-nagy örömmel, jó egészséggel!