Ugrás a tartalomra

Újabb programpont teljesül a Fejlődő Kertváros Program 2019-2024 pontjai közül: "15. Bővítjük a kerületi fitneszpark hálózatot.."

kondipark
Ács Anikó alpolgármester, Szász József alpolgármester, Kovács Péter polgármester balról jobbra
információs tábla

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kondiparkok létesítésére hirdetett meg pályázatot, amelynek köszönhetően az Állam finanszírozásával 10 új helyszínre épülhet sportpark a XVI. kerületben.

Az elmúlt időszakban négy helyen – a Szent Korona lakótelepen, a Tóth Ilonka térnél, a Lándzsa lakótelepen és az Erzsébetligetben – készültek el ezek a kondiparkok. Hétfő délelőtt az Erzsébetligethez látogatott ki Kovács Péter polgármester, Ács Anikó és Szász József alpolgármesterek, hogy az elkészült sportparkot átadják. Az Erzsébetligetben, az uszoda mögött kialakított D típusú fitneszpark közel 150 négyzetméter alapterületű, gumival borított, több modern eszközzel felszerelt pálya, amely lehetőséget nyújt a teljes test edzésére, minden korosztály számára egyaránt.

További 6 helyszínen – a Havashalom parkban, a Jókai lakótelepen, a Honfoglalás Lakóparkban, a Centi lakótelepen, az Andócs térnél és az Egyenes utcai lakótelepen - még folytatódnak a telepítési munkálatok, várhatóan tavasszal vehetik át a sportolni vágyók.

Gajáta Fanni 

 

Hír kategória
Közzétéve
2021. 01. 20. - 16:10
Utoljára szerkesztve
2021. 02. 08. - 13:59