Ugrás a tartalomra

Útépítések 2016

Elkezdődtek az idei útépítések, amelyek keretében ebben az évben 13 szakasz kivitelezését tervezi az Önkormányzat.
Erről Kovács Péter polgármester számolt be a cinkotai Simongát utcánál tartott sajtótájékoztatóján április 21-én.
Kovács Péter az eseményen elmondta: a Simongát utcának korábban már elkészült egy része, és a további munkálatokat is a ROK-La Kft. végzi. A körzet képviselője, Szász József alpolgármester kiemelte: a lakók nagyon örülnek annak, hogy a felújításnak köszönhetően megszűntek azok a problémák, amelyek a nagyobb esőzések alkalmával jelentkeztek.
Cinkotán egyébként megépül még a Simongáti köz, a Tátraszirt sor, a Cukornád köz, a Lóca, a Bény és a Lila utca is. Emellett Rákosszentmihályon elkészül a Szent Imre utca két szakasza, Mátyásföldön a Léva és a Nagyvárad, valamint a névtelen utca, Árpádföldön pedig a Zöldséges utca.
Mivel az útépítések fontosak a Képviselő-testület tagjai számára, ezért az eseményen részt vett dr. Környeiné Rátz Katalin, Abonyi János, Szatmáry László és Vajda Zoltán is. A polgármester kijelentette: örül annak, hogy egyre több képviselő érzi úgy, hogy közös ügyünk a kerület fejlesztése, ehhez már csak arra lenne szükség, hogy a fejlesztéseket biztosító költségvetést is megszavazzák.