Ugrás a tartalomra

A XVI. Csömöri út átépítéséhez az alábbiakban a befejezéshez szükséges ideiglenes forgalomterelési időpontok

A HE-Do Kft kivitelező cég tájékoztatása a várható útlezárásokról:

 

A XVI. Csömöri út átépítéséhez az alábbiakban a befejezéshez szükséges ideiglenes forgalomterelési időpontok:

 

1.       2018.10.15-18.között. A Felüljáró forgalmát jelzőlámpákkal szabályozzuk a Csömöri út befelé haladó, a felüljáró-Rózsa utcai csomópont között egy sávban, a bal pályán, a jobb pálya burkolatépítése (kifelé, Rózsa utca felé) miatt. A jelzőlámpát 2018.10.18-án reggel elbontjuk.

2.       2018.10.17. Este-éjszaka- 2018.11.12, a  Csömöri út - Pálya utca déli oldali csomópontot lezárjuk, így a Nefelejcs utcától zsákutca lesz a Pálya utca. A forgalom a Csömöri út bal oldali pályán haladhat befelé, illetve a Pálya utcába továbbra is jobbra befordulva. Fenntartjuk a Pálya utca egyírányúsítását a  Csömöri út-Thököly u. között, az Eperjesi utcába történő tereléssel, a centrum felé haladóknak. Az Eperjesi utcába a Csömöri útról továbbra sem lehet behajtani. A Rózsa utcába balra a Csömöri út befelé haladó sávjából nem lehet befordulni. A Rózsa utcából továbbra is a felüljáró felé lehet kihajtani. Várhatóan 2018.11.12.-ig.

3.    Közben    2018.11.07-10.között. A Csömöri út, Pálya u. - Felüljáró közötti bal pályán halad továbbra is a forgalom befelé, és a Rózsa utcáig kifelé. A Felüljáró forgalmát jelzőlámpákkal szabályozzuk a Csömöri út befelé haladó, a felüljáró-Rózsa utcai csomópont között egy sávban, a bal pályán, a jobb pálya kopóréteg aszfaltozási munkálatai miatt. A jelzőlámpát 2018.11.12-én reggel elbontjuk.

4.       2018.11.12-15. között. A Felüljáró forgalmát jelzőlámpákkal szabályozzuk a Csömöri út befelé haladó, a felüljáró-Rózsa utcai csomópont között egy sávban, a jobb pályán, a bal pálya kopóréteg aszfaltozási munkálatai miatt. A forgalmat a kifelé haladó oldalon 2x1 ( egy sáv befelé, egy sáv kifelé)sávban engedjük a Pálya utcáig. A Pálya utcától a végleges forgalomtechnikai kialakítás szerint haladhat a forgalom.

5.       2018.11.16-án 0.00 órától a kiépített végleges forgalomtechnika szerint a József utca – Körvasút sor között haladhat a forgalom.