Ugrás a tartalomra

Felhívás XVI. kerületéért elismerő cím kitüntetésre

Felhívás

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat a kerület gyarapodását, továbbfejlődését, értékeinek megőrzését és annak tiszteletben tartását csak az együtt munkálkodó polgárokkal tudja és kívánja megvalósítani.

Az Önkormányzat nagyra becsüli a kerület fejlődésének elősegítésében, szellemi gyarapításában kifejtett kiemelkedő tevékenységet.

Felkérem a kerületi polgárokat, civil szervezeteket és intézményeket, hogy tegyenek javaslatot – a jelölt életútjának leírásával és rövid indokolással ellátva - a 2024. március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozandó kitüntetésre, címre.

Budapest Főváros XVI. kerületéért kitüntetés kulturális, művészeti, közművelődési, pedagógiai, sport, közbiztonsági, karitatív, egészségügyi, környezetvédelmi, településfejlesztési vagy más közérdekű tevékenység terén kitűnt és jelentős eredményeket elért személy vagy közösség tevékenységének vagy életművének elismerésére adományozható, illetve posztumuszként, amennyiben az elismerő címre jelölt személyt életében nem lehetett megjutalmazni.

Az indítványok beadására a felhívással közzétett űrlapon, az elektronikus ügyintézési felületen vagy papír alapon van lehetőség, az előterjesztéseket 2024. január 18-ig a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájára (1163 Budapest, Havashalom u. 43.), a a Köznevelési, Kulturális, Sport, Ifjúság- és Gyermekvédelmi Bizottságnak címezve szükséges eljuttatni.

Az űrlap letölthető a https://www.bp16.hu/hirek/palyazati-felhivasok fül alatt, valamint személyesen a Polgármesteri Hivatalból kérhető.

A felhívással kapcsolatban további információ kérhető a +36-1/401-1510-es telefonszámon, a pordan.monika@bp16.hu e-mail-címen vagy személyesen a Humán Irodán, a 226. sz. szobában.

A borítékon kérem feltüntetni a „Budapest Főváros XVI. kerületéért” szöveget.

                                                                                                                                       Kovács Péter

                                                                                                                                       polgármester

Csatolmány Méret
XVI. Keruleteert felhivas_2024.pdf (59.13 KB) 59.13 KB
KeruleteertAdatlap_vegleges.docx (94.08 KB) 94.08 KB
KeruleteertAdatlap_vegleges.pdf (596.49 KB) 596.49 KB