Ugrás a tartalomra

Pályázat XVI. kerületi lakóingatlanok fűtési rendszere energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének támogatására

Szeptember 11. napjától újra lehet pályázni a XVI. kerületi lakóingatlanok fűtési rendszere energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének támogatására

A pályázati felhívás célja, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által az „Otthon Melege Program” fűtési rendszer korszerűsítésének támogatása alprogram keretében közzétett állami pályázaton (továbbiakban: állami pályázat) részt vevő tulajdonos természetes személyek által elnyert vissza nem térítendő központi támogatást Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat, pályázat útján további támogatással egészítse ki annak érdekében, hogy kerületünk lakástulajdonosai minél szélesebb körben igénybe tudják venni az állami pályázati lehetőséget. Az állami pályázati felhívás és dokumentáció letölthető a http://futeskorszerusites2017.nfsi.hu/ internetes honlapról.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 7,6 millió Ft. E keretösszeg erejéig nyújtható támogatás a benyújtás sorrendjében értékelt és elfogadott pályázatokra. Az önkormányzati támogatás összege lakásonként legfeljebb 200 000 Ft. A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, utófinanszírozás keretében.

Pályázat benyújtására jogosultak: Budapest XVI. kerület közigazgatási területén belül található lakóépületek egyedi lakásában vagy társasházi lakásában lakcímmel rendelkező természetes személy tulajdonosai. A pályázat szempontjából egyedi fűtésnek minősül, ha egy lakást vagy családi házat fűt egyetlen fűtőberendezés.

Az Önkormányzati pályázati felhívás és melléklete letölthető a www.bp16.hu honlapról.