Ugrás a tartalomra

A kerekesszékesek hangos sikere

A kerekesszékesek hangos sikere

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Röplabda Szövetség meghívására az Ülőröplabda Női és Férfi Európa-bajnokság megnyitó gáláján a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kerekesszékes táncosok léptek fel. A rendezvényre 16 országból közel 400 európai sportoló érkezett.    

Táncosaink fellépését nagy elismerés övezte, előadás közben is sokszor csattant fel az elismerő taps. Gratulálunk a paratáncosoknak és az edzőnek!
Aki megismeri a táncot, máshoz nem hasonlítható, felemelő élménnyel gazdagodik. A mozgás mosolyt, vidámságot csal az arcokra. A táncparketten gyönyörű színes ruhák, forró, vagy andalító ritmusok suhanó táncosok. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
Koreográfusok: Túri Lajos Péter, Vári Bertalan és Jegonyán Okszána.    
Tánccsapat: Licsicsányi Boglárka Csenge, Varidance, Street Dance és a Magyar Para Tánc Sport Válogatott (amelynek egyik gyakorló bázisa – Para-Művészeti, Rehab- És Táncsport Központ – az Erzsébetligeti Szinházban működik).
Jegonyán Okszána
(magyar para táncsport nemzeti válogatott vezető edzője, nemzetközi koreográfus és gyógytestnevelő mester) +36-70/312-1481

XVI. Kerületi Újság