Ugrás a tartalomra

A Kölcseyben a Fradi

A Ferencvárosi Torna Club 2015 szeptemberében elindította a Fradi Suli Programot, amelynek keretében élsportolók látogatnak el az ország általános és középiskoláiba. A Kölcsey Ferenc Általános Iskola diákjai a kezdeményezésnek köszönhetően Leandro de Almeida válogatott labdarúgóval és Bakos György kézilabdázóval találkozhattak november 9-én.

Mogyorósi Péter, a Fradi Futsal kommunikációs vezetője sajnos, a kelleténél nagyobb hangsúlyt fektetett a fegyelmezésre, így több sárga lapot is kiosztott, a tornateremben helyet foglaló kicsik és nagyok azonban szemmel láthatólag örültek, hogy kedvenceikkel találkozhattak.

Bakos György mesélt arról, hogy a főiskola elvégzése után közgazdász diplomát is szerzett, Leandro pedig kiemelte: ugyanúgy elvárja gyerekeitől, hogy jól teljesítsenek az iskolában, ahogy tőle elvárták a szülei még Brazíliában, ahol a 100-as a legjobb jegy.

A kölcseys tanulók között akadt néhány olyan is, akinek minden bizonnyal valódi Fradi szív dobog a mellkasában, hiszen nagyon sokan tudták azokra az FTC-vel kapcsolatos kérdésekre a választ, amelyekért cserébe zöld-fehér ajándékokat nyerhettek. Emellett minden jelenlévő kapott egy olyan tanúsítványt, amelynek felmutatásával két belépőt vehet át a Groupama Arénába, ahol megtekintheti a Gyirmót elleni bajnoki mérkőzést november 26-án.

XVI. Kerületi Újság - Piros Cecil