Ugrás a tartalomra

Bajnok a Mazotti

Habár a tánc nem olimpiai sportág, mégis legalább olyan erőnlét szükséges hozzá, mint bármelyik sporthoz. Az edzések ugyanolyan kemények és kitartás is ugyanúgy kell az eredményhez. Ez pedig meg is született a november 4-e és 6-a között, a csehországi Brnóban megrendezett Európa-bajnokságon, ahol a Mazotti Fitness versenyzői – akiket az Önkormányzat is támogat – taroltak.

A tánc kategória aranyérmét ezen a versenyen a Pesti Bianka és Vágó Virág alkotta duó nyakába akasztották, akik a Kelet kincsei című számukkal nagy sikert arattak már az Erzsébetligeti Színház színpadán is.

A fantázia elnevezésű kategóriában egy történetet kellett elmesélni a résztvevőknek, akik közül 2. helyezett lett Eggenhoffer Liza és Vágó Virág Ádám és Éva históriájával, illetve Eggenhoffer Liza egyéniben az Avatarral.

Vágó Virág is indult egyéniben, de ő már a szabad előadás kategóriájában, ahol nem a táncé, sokkal inkább a technikai elemeké volt a főszerep. Gyakorlatával ezüstérmet szerzett.

A kerület elitjéhez tartozó, jól tanuló és a sportban is kiválóan teljesítő fiataljainknak ezúton is gratulálunk! Aki pedig szeretné, hogy gyermeke hasonló eredményeket érjen el, vagy csak rendszeresen mozogjon, szép legyen a tartása és lekösse az energiáit, az nyugodtan keresse Teszák Mariannt és Kosovics Anitát, hiszen az egészséges életmódot nem lehet elég korán kezdeni, a Mazotti pedig már egy éves kortól várja az apróságokat.

XVI. Kerületi Újság - Piros Cecil