Ugrás a tartalomra

Farsangi Kupa Sashalmon

A farsang a RAFC számára is ünnep, bár az ifjú labdarúgók jelmez helyett inkább mezüket öltötték magukra az idén már kilencedik éve megrendezett farsangi utánpótlás torna keretében.   

Február 2-án, a kupa első napjának megnyitója után hat-hat csapat mérte össze erejét a különböző fordulókban 8 éves és U10-es korosztályokban. A kupa február 9-én, a 2013-2014-ben született gyermekek vetélkedésével folytatódott. A házigazda RAFC a 7 és a 8 évesek, az Ikarus pedig az U10-es korosztályában vihette haza a győztesnek járó farsangi kupát. Szintén az U10-es korosztályban harmadik helyet szerzett az MLTC csapata. 
Ocskó József, a RAFC elnöke bízik benne, hogy a farsangi időszak alatti sportrendezvény jó alkalmat teremt a gyermekeknek és családjuknak a tartalmas, sportos és egészséges kikapcsolódásra. A díjak kiosztásában Kovács Péter polgármester is részt vett, valamint köszöntötte az egybegyűlt ifjú sportolókat. A kupa keretében a csapatok legjobb játékosai külön díjazásban részesültek.  A helyezések a következőképpen alakultak: 8 évesek (2012) korosztályában: 1. RAFC, 2. Budapest Honvéd FC, 3. Ikarus BSE.  U10-es (2010) korosztályában: 1. Ikarus, 2. KISE, 3. MLTC. 7 évesek (2013) korosztályában: 1. RAFC, 2. BVSC, 3. Dunakanyar Régió FC. 6 évesek (2014)  korosztályában: 1. Gödöllő SE, 2. BVSC 1., 3. RAFC 1.

Gueth Ádám - XVI. Kerületi Újság